Soleila dakhuur aanbod

Soleila helpt jou om duurzaam te ondernemen én om extra rendement te halen uit het beschikbaar stellen van jouw dakoppervlak voor zonnepanelen. Hoe? Wij huren jouw dak en plaatsen hier zonnepanelen op. Jij geniet daardoor van vele voordelen:

  • 20 jaar huurinkomsten
  • 100% groene stroom
  • Een betere energielabel
  • Waardestijging van het vastgoed
  • Volledige ontzorging

Welke daken zijn geschikt?

Om in aanmerking te komen voor de dakhuurpropositie van Soleila zijn één of meerdere daken met een minimaal dakoppervlakte van 3.000 m2 nodig. Platte daken zijn uiteraard zeer geschikt, maar ook hellende daken, zoals we die in de agrarische sector vaak zien, bieden een goede basis voor het plaatsen van zonnepanelen. Deze daken mogen zowel zuid-, als oost/west georiënteerd zijn.

Hoe werkt dakhuur?

Bij Soleila ontzorgen we jou volledig. Wij verzorgen niet alleen de inspectie van het dak en controleren de netaansluiting, wij nemen ook de financiering voor onze rekening, regelen de installatie van de zonnepanelen, monitoren het proces, houden garanties in de gaten en zien toe op het onderhoud.

Jij ontvangt jaarlijks een vergoeding van ons voor het ter beschikking stellen van jouw dak. Dit bedrag kan bij grote daken oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Hier hoef je niets voor te doen. Je hebt namelijk geen investeringskosten en geniet daardoor direct van extra inkomsten. Met deze extra inkomsten heb je meer kredietruimte voor je kernactiviteiten. Van een leien dakje dus!

Meer weten? Doe een gratis dakscan, bekijk de antwoorden op 10 belangrijke vragen, download de informatiebrochure en het stappenplan of neem contact met ons op.

Doe een gratis dakscan!
10 vragen beantwoord
Informatiebrochure
Stappenplan