Ook zonder grond of enorm dakoppervlak kan jij bijdragen en participeren in de missie van Soleila. Onze zonneparken gaan namelijk verder dan alleen rijen zonnepanelen. Wij koesteren de omgeving en betrekken omwonenden, lokale bestuurders en energiecoöperaties bij onze processen.

Zo werken wij samen met de omwonenden van een zonnepark om ervoor te zorgen dat iedereen hier voordeel uit haalt. Woon je naast een van onze zonneparken? Dan is de kans groot dat jij mee kan dingen naar gratis stroom. Woon je iets verder weg? Dan krijg jij de kans om zonnepanelen in te kopen voor de inkoopprijs. En doordat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen, is die prijs veel lager dan wat je anders zou betalen.

Hoe groter een zonnepark, hoe meer wij kunnen doen voor de maatschappelijke uitdagingen, zoals dubbel landgebruik. Wij bekijken graag de mogelijkheden om kippen, varkens of schapen te houden onder de zonnepanelen. Bij een kleiner park kunt u denken aan oplaadpunten voor elektrische fietsen en informatieborden die mensen bewust maken van de uitdagingen van de energietransitie. Bij zeer grote parken kunt u denken aan een waterstof tankstation en/of een interactief informatiecentrum. Elk formaat zonnepark draagt bij aan een duurzamere wereld voor onszelf en voor onze kinderen.

Grondeigenaren
Dakeigenaren
Overheden
Energiecoöperaties
Investeerders