Beste Clean Energy relatie,

Om je te helpen maatregelen te nemen die energie besparen en die ook nog eens geld kunnen opleveren heeft Clean Energy ons gevraagd met je mee te denken op het gebied van zonnepanelen. Namens Clean Energy kunnen wij de volgende zaken kosteloos voor je doen:

Als je over een dak beschikt van minimaal 3.000 m2, dan kunnen wij een situatiescan van je dak maken om te kijken of deze geschikt is voor zonnepanelen. Als dit het geval is, dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor dakhuur waarin jij volledig ontzorgd wordt, niet zelf hoeft te investeren, maar wel kunt profiteren van de opbrengsten en voordelen van zonnepanelen op je dak. En als je daar enthousiast van bent geworden, dan vragen wij vervolgens de SDE+ subsidie (subsidie voor grootverbruikaansluitingen) vrijblijvend voor je aan.

Beschik je over een dak van minimaal 3.000 m2 en wil je gebruik maken van het aanbod van Clean Energy? Vul het onderstaande reactieformulier in en één van de medewerkers van Soleila neemt dan snel contact met je op.

Meer weten? Download de informatiebrochure en het stappenplan of neem contact met ons op.

Informatiebrochure
Stappenplan